• Hem
  • >> Jackpot 6000

Jackpot 6000

Jackpot 6000 är en slotmaskin med retrokänsla. Att lära sig hur den fungerar är mycket enkelt och här finns verkligen massor av spänning och spelglädje. Varje gång du vinner något visas den vinnande kombinationen upp ovanför hjulen.

Jackpot 6000 har tagits fram av den svenska spelutvecklaren NetEntertainment baserat på en norsk spelautomat och har bara tre hjul och fem spellinjer. Jackpot 6000 finns som javaspel vilket innebär att du kan spela det direkt i din webbläsare, utan att ladda hem och installera någon casinoklient först. Det spelar ingen roll om man kör Windows eller Mac OS på sin dator – det viktiga är att din webbläsare kan hantera java.

Det finns fyra olika myntvärden att välja mellan innan man börjar spela Jackpot 6000, från lägsta myntvärdet €0,1 till högsta myntvärdet €1. Du får också välja själv hur många spellinjer du vill satsa på och hur många mynt som ska spelas per linje. Du kan satsar maximalt 6 mynt per spellinje.

Varje gång du spelar med tillräckligt hög insats och vinner något på Jackpot 6000 erbjuds du att singla slant om vinsten. Du riskerar att förlora den, men har också chans att dubbla den. Om du tackar nej till att singla slant kan du låta vinsten gå vidare till Supermeterläge. I Supermeterrundan har du andra vinstmöjligheter än normalt, och om minst två jokrar dyker upp på en spellinje har du vunnit någonstans mellan 10 stycken och 6 000 stycken mynt. Det är detta som har gett Jackpot 6000 sitt namn – en jackpottvinst på 6 000 mynt. Om du spelar med myntvärdet €1 innebär det en vinst på €6 000. Observera att det bara är den som spelar med tillräckligt hög insats som kan vinna jackpotten.

Att spela i Supermeterläge är inte obligatoriskt – du kan tacka nej till både singla slant och supermeter och låta vinsten gå in på ditt spelkonto istället.